Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Putkihitsaajia

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Teollisuuden ratkaisut
Paikkakunta Jyväskylä
Tehtävän kuvaus Toimintamme kehittyessä haemme useampia putkihitsaajia sekä -asentajia Äänekosken ja Jyväskylän alueelle. Tehtävänä on toimia teollisuuden kunnossapidon asennus- ja huolto-
tehtävissä eri asiakaskohteissa.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän teollisuuden kunnossapidossa ja mahdollisuuden kehittää omaa työtä, tekemistä ja osaamista. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Työturvallisuus on meille tärkeää ja arvostamme 0-tapaturmaa ajattelumallia.

Tehtävä edellyttää alan ammatillista koulutusta ja tehdasprosessien tuntemusta. Sinulla on muutaman vuoden työkokemus teollisuuden putkiasennus- ja hitsaustöistä. Eduksi katsomme PED:n alaisten laitteiden ja putkistojen tuntemusta ja asennuskokemuksen. Tehtävän menestykselliseen hoitamiseen tarvitaan puikko- ja Tig-hitsaustaitoa, sekä pätevyyttä kirkkaille ja mustille pinnoille.

Arvostamme joustavuutta työajoissa sekä valmiutta komennus ja matkatöihin. Tehtävässä tarvitaan ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen ja joustava. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sekä ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä. Toimit omatoimisesti ja itsenäisesti asiakaskohteissa ja olet ylpeä työsi jäljestä. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.
Lisätiedot Lisätietoja antaa yksikönpäällikkö Jukka Alho puh. 040 726 5133 jukka.alho@caverion.com tai yksikön johtaja Jukka Mäkinen puh. 0400 511 894 jukka.makinen@caverion.com
Hakeminen Hae tehtävää 2.3.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa