Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Projektipäällikkö

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Projektikeskus
Paikkakunta Helsinki
Tehtävän kuvaus Haemme projektipäällikköä/projektinhoitajaa pääkaupunkiseudun alueelle vastaamaan uudiskerrostalojen sähköurakoista. Tehtävänkuva rakentuu osaamisesi mukaan.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän, osaavan tiimin tuen ja mielenkiintoiset projektit. Työskentelet osana kansainvälistä Caverionia ja saat mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Monipuoliseen tehtävänkuvaan kuuluu:
• sähköprojektien työsuoritteiden suunnittelu ja johtaminen
• materiaalitilaukset, lisä- ja muutostöiden hinnoittelu
• yhteistyökumppaneiden kanssa toimiminen
• vastuu projektin taloudesta ja aikataulusta
• esimiehenä toimiminen omalle asentajatiimille.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta sähköprojektien toteutuksesta, sekä tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa (esim. insinööri). Tärkeintä on kuitenkin oikea asenne työntekoon ja halu kehittyä. Me tuemme sinua matkalla ammattilaiseksi. Toimintamme koostuu pääsääntöisesti kokonaistalotekniikkaurakoista, joten kokonaistalotekniikan ymmärrys, kokemus tarjouslaskennasta sekä S2- luokan sähköpätevyys katsotaan eduksesi.

Arvostamme kustannustehokasta ja asiakaslähtöistä toimintatapaa ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Osaat innostaa muita ja saat tiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. Työskentelytapasi on itsenäinen ja tavoitteellinen, ja sinulta löytyy myös tehtävässä vaadittavaa ongelmanratkaisu- ja organisointikykyä.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Arto Honkarinta p. 050 560 1697. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä saat lisätietoa palvelukeskus.caverion@vmp.fi tai puhelimitse HR- asiantuntija Tiina Sandell puh. 040 307 5053.
Hakeminen Hae tehtävää 21.02.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta. #LI-TN1

Palaa