Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Huoltoasentaja

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Pohjois-Suomi
Paikkakunta Vaasa
Tehtävän kuvaus Toimintamme kasvaessa haemme huoltoasentajaa teollisuuden huoltosopimuskohteisiimme Vaasan alueelle. Motivoituneelle tekijälle olisi tarjolla monipuolisia alan tehtäviä niin julkisella puolella kuin teollisuuskohteissakin.

Työnkuvaan kuuluu mm. kiinteistöjen ilmanvaihtojärjestelmien huollot ja säädöt sekä puhaltimien laakeroinnit. Lisäksi työtehtäviin kuuluvat mm. LVI-järjestelmien huollot, säädöt ja korjaukset. Työsuhde alkaa toukokuussa 2018.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän, mukavan ja osaavan tiimin tuen sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Työturvallisuus on meille tärkeää ja arvostamme 0-tapaturmaa ajattelumallia.

Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sekä ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä. Toimit omatoimisesti ja itsenäisesti asiakaskohteissa ja sinulla on myös hyvät tiimityöskentelytaidot. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.

Tehtävä edellyttää yli viiden vuoden työkokemusta alan tehtävistä. Eduksi luemme kylmä-, sähkö- ja automaatiotöiden kokemuksen.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Jere Meronen puh. 050 323 8725. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä VMP Groupin HR- asiantuntija Tiina Sandell 040 307 5053.
Hakeminen Hae tehtävään 21.2.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi tuntipalkkatoiveineen kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa