Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Sähköasentaja

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Projektikeskus
Paikkakunta Helsinki
Tehtävän kuvaus Haemme nyt Helsingin asunnot yksikköön sähköasentajia.

Toimenkuvaasi kuuluvat kerrostalojen sähköasennukset muun työryhmän mukana, sekä mahdollisesti asentajatiimin kärkimiehenä jos kokemusta löytyy.

Sinulla on ennestään sähköasentajan ammattitutkinto ja muutaman vuoden työkokemus, sekä työturvallisuus-, ensiapu- ja tulityökortit. Eduksi katsotaan monipuolinen osaaminen sähköasennuksista sekä kokemus kärkimiehen roolista.

Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen ja ymmärrät hyvän asiakaspalvelun merkityksen. Sinulla on pitkäjänteinen ja systemaattinen ote työhön ja hallitse myös tietokoneen käytön perusteet. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, oman työsi suunnitteluun ja tiukkojenkin aikataulujen hallintaan. Kestät painetta ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja ongelmanratkaisukykyä.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän ja haastavan työkentän, sekä loistavat puitteet jatkuvaan kehittymiseen osana kansainvälistä Caverionia. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta yksikönpäällikkö Arto Honkarinta 050 560 1697. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR- asiantuntija Tiina Sandell p.040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.
Hakeminen Hae tehtävää 28.02.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen liitetiedostoina kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa