Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Kunnossapitoasentaja

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Teollisuuden ratkaisut
Paikkakunta Pietarsaari
Tehtävän kuvaus Haemme teollisuuden kunnossapitoasentajaa asiakaskohteeseemme, Alholman sahalle. Tehtävässä vastaat osana tiimiä asiakkaan tehtaan tuotantolaitteiden käynnissäpidosta, käynninaikaisista korjauksista ja ennakkohuollosta.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän, toimivan tiimin ja hyvän yhteishengen. Saat mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen, käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää kokemusta teollisuuden kunnossapidosta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä kunnossapidon tietojärjestelmien sujuvaa käyttötaitoa. Tehtävä edellyttää sähköalan ammatillista koulutusta. Työkieli Suomi.

Arvostamme kokemusta metsä- /sahateollisuuden kunnossapidosta, uudis-/muutosasennuksista sekä prosessituntemusta. Eduksi luetaan automaatiojärjestelmien tuntemus.Olet asiakaslähtöinen ja oma-aloitteinen, haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta kunnossapitopäällikkö Pauli Klasila p. 050 571 0818. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä lisätietoa antaa VMP Groupin HR- asiantuntija Tiina Sandell puh. 040 307 5053.
Hakeminen Hae tehtävää 19.02.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa