Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa.

Caverionin vuoden 2016 liikevaihto oli noin 2,4 miljardia euroa. Olemme Euroopan johtavia teknisiä ratkaisuja kiinteistöille ja teollisuudelle tarjoavia yhtiöitä. Caverionilla on kaksi liiketoimintayksikköä: Projektit ja Palvelut.

Ydinarvojamme ovat edelläkävijyys, yhteistyö, vastuullisuus ja erinomainen toiminta. Työntekijämme ovat keskeinen osa liiketoimintastrategiaa ja menestystä. Isona kansainvälisenä yrityksenä voimme tarjota mahdollisuuden kehittyä oman alasi ammattilaiseksi ja rakentaa omaa uraa, kehittyneet teknologiat ja laitteet työn tueksi sekä sitoutuneet työtoverit ja inspiroivan työympäristön.

IoTFlex – palvelukonseptin tuotepäällikkö

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Teollisuuden ratkaisut
Paikkakunta Vantaa (työpaikan sijainnista voidaan keskustella myös muihin Caverionin toimipisteisiin)
Tehtävän kuvaus

Caverionin IoTFlex on uudenlainen mittaus- ja anturitekniikkaa hyödyntävä palvelukonsepti, joka on suunnattu teollisuudelle. Pääset työssäsi kehittämään palvelua ja tukemaan myyntiä sen tarjoamisessa Caverionin teollisuusasiakkaille. Odotamme hakijalta teknistä ja kaupallista näkemystä, aiempaa kokemusta teollisuudesta sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Jos haluat olla mukana kehittämässä alalla ainutlaatuista palvelua, tämä paikka on tehty sinulle.

TIETOA TOIMEKSIANNOSTA

Caverion Oyj yhteistyössä Academic Workin kanssa etsii kokoaikaista tuotepäällikköä Vantaalle. Työpaikan sijainnista voidaan keskustella myös muihin Caverionin toimipisteisiin. Toimeksianto on osa Academic Workin ja Caverionin rekrytointiyhteistyötä, jolloin tulet työllistymään suoraan Caverionille. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel02@academicwork.fi.

TYÖNKUVA

Tässä tehtävässä tulet työskentelemään Caverionin IoTFlex-palvelukonseptin asiantuntijana. IoTFlex mittaa älykkäiden antureiden avulla koneen todellista kuntoa ja ennustaa mahdollisten vikojen esiintymistä reaaliaikaisen analytiikan keinoin, tuoden sitä kautta asiakkaan prosessille käyttövarmuutta. Sinun tehtäväsi on tukea Caverionin sisäisiä työntekijöitä palvelun myymisessä asiakkaalle. Tuet asiakkuuksista vastaavia räätälöimään palvelukonseptia asiakkaiden tarpeiden mukaan. Tämä voi tarkoittaa uusia ratkaisuja anturitekniikassa, jotta se palvelee asiakkaan prosessia parhaiten. Koulutat IoTFlexin käyttömahdollisuuksista sisäisiä ja ulkoisiakin sidosryhmiä. Tavoitteena on, että sinulla on laaja-alainen käsitys IoTFlex-palvelukonseptista, niin kaupallisesta kuin teknisestäkin näkökulmasta.

Työtehtäviisi kuuluu:

  • IoTFlex-palvelukonseptin hallitseminen teknisesti ja kaupallisesti
  • Teknisesti ymmärrät IoTFlexin hyödyntämismahdollisuudet erilaisissa teollisuuden prosesseissa
  • Kaupallisesti huolehdit palvelun hinnoittelusta ja muotoilusta isossa kuvassa
  • Koulutat ja valmennat asiakkuusvastaavia myymään tuotetta omille asiakkailleen
  • Koulutat myös Caverionin asiakkaita palvelun hyödyntämisessä

Caverionin IoTFlex-palvelukonsepti on uniikki, modernia teknologiaa käyttävä teollisuuden palvelu. IoT ja älykäs anturitekniikka yhdistettynä mahdollistaa palvelun hyödyntämisen erilaisissa teollisuuden laitoksissa. Lue lisää IoTFlexistä täältä.

Odotamme

VAATIMUKSET

Ideaalihakijallamme on tehtävään soveltuva koulutus. Voit olla opiskellut teknistä tai kaupallistakin alaa. Sinulla tulee kuitenkin olla tietämystä teollisuudesta ja siellä työskentelystä, jotta voit suunnitella ja kehittää anturi- ja mittaustekniikkaa. Odotamme sinulta aiempaa työkokemusta teollisuuden työtehtävistä, esimerkiksi kunnossapidosta tai prosessihuollosta, joka tukee sinun oppimistasi IoTFlex-ratkaisujen räätälöimiseen asiakkaiden tarpeisiin. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja kykyä kouluttaa eri sidosryhmiä. Nautit ihmisten kanssa työskentelystä ja tuot rohkeasti esiin kehitysideoita.

Etsimällämme henkilöllä on:

  • Tehtävään soveltuva koulutus, tekninen tai kaupallinen
  • Kiinnostusta IoT:n hyödyntämiseen teollisuuden ratkaisuissa
  • Erinomaiset vuorovaikutustaidot
  • Vahva halu kehittyä ja kehittää
  • Sujuva suomi ja englanti
Lisätiedot

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, ota yhteyttä sähköpostitse. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Hakeminen

Lähetä hakemuksesi tästä mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa! Voit hakea tehtävään ainoastaan yllä olevan linkin kautta. Mikäli rekisteröidyt sivuille uutena hakijana, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ”ladattavat tiedostot”.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuilta jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuilta hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät
Academic Workin sivuilta.

Palaa