Botnia Mill Service on Metsä Fibren ja Caverionin omistama palveluyhtiö ja osa Caverionin teollisuuden ratkaisut –divisioonaa. Botnia Mill Service tarjoaa kaikki metsäteollisuuden käynnissäpito-, kunnossapito- ja asennuspalvelut sekä projektointi- ja suunnittelupalvelut yksittäisistä työtilauksista täydelliseen teollisuuslaitosten kunnossapitoon. Botnia Mill Service voitti vuonna 2016 Suomen laatupalkinnon.

Omistajiemme strategisen kumppanuuden pohjana on pitkä yhteistyö, vahva molemminpuolinen luottamus sekä yhteisesti kehitetty strateginen kumppanuusmalli, jolla on pystytty luomaan merkittävää kilpailuetua.

Meitä on 380 henkilöä seitsemässä toimipaikassa ympäri Suomea: Vantaalla, Joutsenossa, Kemissä, Raumalla, Kuopiossa, Tampereella ja Äänekoskella.

Kesätyöpaikkoja teollisuuden kunnossapitoon

Yritys: Caverion Teollisuuden ratkaisut/ Oy Botnia Mill Service Ab
Yksikkö Botnia Mill Service
Paikkakunta Äänekoski
Tehtävän kuvaus Haemme kesäharjoittelijoita kesälle 2018 automaatio- ja konekunnossapidon mielenkiintoisiin tehtäviin. Opiskelet ammattikoulussa, ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa kunnossapitoon soveltuvaa alaa (esim. konetekniikka, sähkö-automaatio) tai olet vastavalmistunut. Kunnossapitotehtävien lisäksi haemme yhtä kesäharjoittelijaa varastotehtäviin, jolla on esim. logistiikka-alan koulutus tai työkokemusta.
Odotamme Olet kiinnostunut koneista ja laitteista sekä niiden toiminnasta. Sinulla pysyvät työkalut kädessä etkä pelkää likaisia tai raskaitakaan hommia. Toisaalta hallitset myös tietotekniikan ja opit mielelläsi järjestelmiemme, kuten SAP:n, käyttöä. Työ on päivätyötä, mutta kokemuksen karttuessa myös iltaisin ja viikonloppuisin voi olla töitä. Olet hyvin ihmisten kanssa toimeentuleva ja teet mielelläsi työtä porukassa. Teemme työtä asiakkaan prosessin käynnin varmistamiseksi, joten olethan luonteeltasi myös asiakaspalveluhenkinen.
Tarjoamme Haemme kesäharjoittelijoita sekä työntekijä- että toimihenkilötehtäviin. Kerro hakemuksessasi opinnoistasi, sekä mahdollisesta aiemmasta työ- tai työharjoittelukokemuksestasi.

Kaikissa tehtävissä edellytämme 18 vuoden ikää työturvallisuussyistä.
Lisätiedot Emme valitettavasti pysty vastaamaan puhelintiedusteluihin, joten täytäthän hakemuksen huolella (myös yhteystiedot).
Hakeminen Hae 18.3.2018 mennessä osoitteessa www.caverion.fi/tyopaikat. Voimme soittaa ja pyytää haastatteluun jo ennen varsinaisen hakuajan päättymistä. Ilmoitamme kaikille hakijoille kun valinnat on tehty, myös niille, jotka eivät tulleet valituksi.

Palaa