Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi

Kesätyö 2018, Caverion

Yritys: Caverion Oyj
Paikkakunta Koko Suomi
Tehtävän kuvaus

Tule kesäcaveriksi Caverionille!

Tarjoamme tänäkin vuonna nuorille parisataa kesätyöpaikkaa ympäri Suomea. Palkkaamme kesätyöntekijöitä monipuolisiin harjoittelijatehtäviin: kiinteistötekniikan ja teollisuuden huoltoon ja kunnossapitoon, asennustöihin (IV, LV, sähkö, AV, kylmä, putki, turva, sammutus, automaatio), projektinhoito- ja työnjohtotehtäviin sekä liiketoiminnan tukipalveluihin.

Odotamme

Emme vaadi pitkää työkokemuslistausta ansioluettelossasi, vaan palkkaamme kesätöihin alan opiskelijoita. Voit olla siis opintojesi alussa tai jo pidemmälle opinnoissasi edennyt. Valinnassa pidämme toki tärkeänä myös oikeanlaista asennetta. Toivotamme joukkoomme tervetulleeksi kesätyöntekijän, jolla erinomainen asiakaspalvelu, energinen ote työntekoon sekä innokkuus uuden opetteluun tulevat selkärangasta.

Tarjoamme

Kesätyö Caverionilla tarjoaa mahdollisuuden päästä tutustumaan oman opiskelualan töihin ja hankkia käytännön kokemusta työelämästä opintojen tueksi. Osaava tiimi ympärillä tukee oppimistasi ja kehityt ammattilaistemme joukossa. Monet kesäcaverit palaavat meille työharjoittelun tai lopputyön merkeissä, ja opiskeluaikana kesänsä harjoittelussa viettäneitä tapaa työmailla tai toimistolla myös valmistumisen jälkeen!

Lisätiedot

Käy tutustumassa edellisvuosien kesätyöntekijöidemme arkeen Kesäcavereiden blogissa!

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni –kampanjassa, josta voit lukea lisää täältä. Vuonna 2016 sijoituimme Vastuullisin kesäduuni –kilpailussa suurten työnantajien kategoriassa 4. sijalle!

Hakeminen

Hae kesätöihin alla olevan linkin kautta 18.3.2018 mennessä. Hakemusten käsittely ja kesätyöntekijöiden valintaprosessi on käynnissä koko hakuajan. Yksiköiden esimiehet valitsevat soveltuvimmat hakijat ja ovat suoraan yhteydessä heihin sopiakseen haastattelun. Tiedotamme haun lopputuloksesta kaikille hakijoille toukokuun loppuun mennessä.

Löydät Caverionin myös sosiaalisesta mediasta: Facebook Instagram YouTube LinkedIn Twitter

Palaa