Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Huoltopäällikkö

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Länsi-Itä-Suomi
Paikkakunta Jyväskylä
Tehtävän kuvaus Haemme myyntihenkistä huoltopäällikköä vahvistukseksi Jyväskylän alueen asiakkuuksiimme.

Tehtävässä vastaat asiakkaidemme päivittäisistä sähköjärjestelmien ennakkohuolto-, asennus- ja korjaustöiden tuloksellisesta toteutuksesta sekä toimit oman asentajatiimin esimiehenä. Vastuullasi on projektitöiden johtaminen ja myynti. Toimit läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme ja sidosryhmiemme kanssa ja osaat esittää asiakkaalle vaihtoehtoisia toteutusratkaisuja.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia, sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaslähtöinen asenne, sekä kykyä luoda puitteet hyvälle yhteistyölle. Osaat innostaa muita ja saat tiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. Työskentelytapasi on itsenäinen ja tavoitteellinen, ja sinulta löytyy myös tehtävässä vaadittavaa ongelmanratkaisu- ja organisointikykyä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sähköteknistä koulutustaustaa (esim. AMK- insinööri tai teknikko) sekä muutaman vuoden työkokemusta sähköalan projektitöistä. Eduksi katsomme kokemuksen esimiestyöstä. mutta tärkeintä on kuitenkin asenne työntekoon ja halu kehittyä alan ammattilaiseksi.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta aluepäällikkö Sami Remes p.0400 263 073. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä VMP Groupin HR- asiantuntija Tiina Sandell p. 040 307 5053.
Hakeminen Hae tehtävää 4.2.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta. #LI-TN1

Palaa