Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

LVI- projektipäällikkö

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Pohjois-Suomi
Paikkakunta Oulu
Tehtävän kuvaus Haemme kasvun myötä asiakaspalvelu- ja myyntihenkistä LVI-projektipäällikköä vahvistukseksi pohjoisen tiimiimme. Työskentelyalue on Oulu ja ympäristökunnat.

Tehtävässä toteutat asiakkaillemme Ta-Te -projektien kokonaisuuksia ja ratkaisuja. Vastaat osaltasi LVI- projektien toteuttamisesta ja taloudesta sekä toimit asentajatiimin lähiesimiehenä.

Tässä tehtävässä pääset osaksi yhteistyökykyistä ja osaavaa organisaatiota. Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia, sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Suhtaudut työhösi määrätietoisella otteella ja johdat projekteja tavoitteellisesti. Luonteeltasi olet yhteistyö- ja organisointikykyinen ja sinulla on kyky saada urakointitiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. Tarvitset tehtävässä oman auton käyttöösi

Sinulla on LVI-insinöörin tai LVI-teknikon koulutus sekä vähintään kolmen vuoden kokemus vaativista LVI-projektinjohtotehtävistä.
Lisätiedot Hae tehtävää 31.1.2018 mennessä kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.
Hakeminen Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta aluepäällikkö Markku Hertteli, 050 390 0791 tai markku.hertteli@caverion.com.Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR- asiantuntija Tiina Sandell p.040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

#LI-TN1

Palaa