Botnia Mill Service on Metsä Fibren ja Caverionin omistama palveluyhtiö ja osa Caverionin teollisuuden ratkaisut –divisioonaa. Botnia Mill Service tarjoaa kaikki metsäteollisuuden käynnissäpito-, kunnossapito- ja asennuspalvelut sekä projektointi- ja suunnittelupalvelut yksittäisistä työtilauksista täydelliseen teollisuuslaitosten kunnossapitoon. Botnia Mill Service voitti vuonna 2016 Suomen laatupalkinnon.

Omistajiemme strategisen kumppanuuden pohjana on pitkä yhteistyö, vahva molemminpuolinen luottamus sekä yhteisesti kehitetty strateginen kumppanuusmalli, jolla on pystytty luomaan merkittävää kilpailuetua.

Meitä on 380 henkilöä seitsemässä toimipaikassa ympäri Suomea: Vantaalla, Joutsenossa, Kemissä, Raumalla, Kuopiossa, Tampereella ja Äänekoskella.

Laitossuunnittelija

Yritys: Caverion Teollisuuden ratkaisut/ Oy Botnia Mill Service Ab
Yksikkö Botnia Mill Service
Paikkakunta Kuopio
Tehtävän kuvaus Haemme nyt joukkoomme Kuopioon laitossuunnittelun ammattilaista.

Laitossuunnittelijana hoidat asiakkaiden investointiprojekteihin ja kunnossapitotehtäviin liittyviä suunnittelu- ja projektinhoitotehtäviä yhteistyössä muun suunnittelutiimin ja asiakkaan organisaation kanssa. Työssäsi arvostat asiakaslähtöisyyttä ja työturvallisuutta osana hyvää suunnittelua ja tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa, tarvittaessa myös englannin kielellä. Tehtävässä tulet työskentelemään osana verkottunutta projektiorganisaatiota, jossa turvallisuusasioiden hallinta on luonnollinen osa ammattitaitoasi. Työhösi voi liittyä kotimaassa matkustamista.
Odotamme Hakijoilta odotamme:
Soveltuvaa insinöörin koulutusta
Layout-, putkisto- ja teräsrakennesuunnittelukokemusta 3D -ohjelmistoilla
Oma-aloitteisuutta ja organisointikykyä

Eduksi luetaan:
Puunjalostusteollisuuden sekä voimalaitosprosessin tuntemus
Prosessiteollisuuden kunnossapidon tuntemus
SAP tuntemus ja käyttökokemus
Tarjoamme Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti, kiinnostavan työtehtävän sekä työn vakaassa metsäteollisuuden prosessien suunnittelu- ja kunnossapitoyhtiössä.
Lisätiedot Lisätiedot: Suunnittelupäällikkö Janne Ryhänen janne.ryhanen@caverion.com, p. 040 714 9491
Hakeminen Hakemukset tehtävään 4.2.2018 mennessä.

Palaa