Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Huoltoteknikko

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Länsi-Itä-Suomi
Paikkakunta Kuopio
Tehtävän kuvaus Haemme huoltoteknikkoa vastaamaan rakennusautomaatiojärjestelmien asennus-, ohjelmointi- ja huoltotehtävistä.

Tehtävä edellyttää sopivaa teknisen alan koulutusta, LVIS-prosessien tuntemusta, sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Eduksi katsomme kiinnostuksen talo- ja vesilaitostekniikkaan liittyvien uusien järjestelmien opetteluun, sekä hyvän It -osaamisen. Arvostamme matkustusvalmiutta ja englannin kielen taitoa.

Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen, organisointikykyinen ja oma-aloitteinen. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja ongelmanratkaisutaidot. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja kykenet työskentelemään sekä itsenäisestä että osana tiimiä.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Joonas Oinonen puh. 050 440 2744, joonas.oinonen@caverion.com. Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä lisätietoa antaa palvelukeskus.caverion@vmp.fi tai puhelimitse HR- asiantuntija Tiina Sandell
puh. 040 307 5053.
Hakeminen Hae tehtävään 28.2.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Palaa