Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2015 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi @CaverionSuomi Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Tarjouslaskijoita

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Projektikeskus
Paikkakunta Helsinki
Tehtävän kuvaus Vahvistamme tarjouslaskentatiimiämme ja haemme Helsingin Käpylän toimipisteeseemme sähkö- ja LV – tarjouslaskijoita. Haussa on 2 henkilöä.

Tehtävässä toimit osana pääkaupunkiseudun projektikeskuksen liike- ja toimitilarakentamisen tarjouslaskentatiimiä ja työskentelet haastavien ja monimuotoisten projektien tarjouslaskennassa yhteistyössä projektimyynnin- ja johdon kanssa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia sekä loistavat puitteet jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Toivomme Sinulta riittävää työkokemusta joko sähkön tai LV:n tarjouslaskennasta ja/tai projektinhoidosta. Sinulla on myös tehtävään soveltuva tekninen koulutus, kuten insinööri tai – teknikko, työteknikko tai omaat vastaavat rautaiset tiedot ja taidot.

Hallitset tietotekniset perusohjelmat ja olet valmis oppimaan myös uutta. Käytössämme olevan SAP ECP -tarjouslaskentaohjelman hallinnan ja sähköisen tarjouslaskennan hallinnan katsomme olevan lisäetu Sinulle. Tehtävä edellyttää Sinulta kykyä itsenäiseen ja systemaattiseen työskentelyyn, mutta arvostamme erittäin paljon hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asiakas- ja yhteistyölähtöistä asennetta.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta myyntipäällikkö Kari Okka, puh. 046 9200 789. Lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa VMP Groupin HR- asiantuntija Tiina Sandell, puh. 040 307 5053, tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hakeminen Hae tehtävää 31.01.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.


#LI-TN1

Palaa