Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Sähköasentaja

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Länsi-Itä-Suomi
Paikkakunta Jyväskylä
Tehtävän kuvaus Haemme motivoitunutta sähköasentajaa osaksi urakkaryhmää, joka vastaa suurta osaa uuden Keski-Suomen keskussairaalaprojektin rakennussähköistyksistä. Tehtävässä työskentelet urakkatyömaalla osana työryhmää.

Tehtävässä pääset osaksi mielenkiintoista, monipuolista laajaa rakennusprojektia joka on kestoltaan 2- 2,5v. Urakkatiimimme on asiantunteva ja toimintaa johtaa yhteensä kolme nokkamiestä. Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn ja tiukkojenkin aikataulujen hallintaan. Kestät painetta ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja ongelmanratkaisukykyä.

Tehtävä edellyttää sähköalan perustutkintoa tai muuten sähköalan töistä hankittua pätevyyttä toimia itsenäisesti sähköalan töissä. Työssä onnistuminen vaatii myös useamman vuoden työkokemusta alan tehtävistä sekä urakkatyömailta.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta projektipäällikkö Tommi Niemi puh. 040 514 1069. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR- asiantuntija Tiina Sandell p.040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.
Hakeminen Hae tehtävää 04.02.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Palaa