Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Huoltopäällikkö

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Pohjois-Suomi
Paikkakunta Oulu
Tehtävän kuvaus Haemme Oulun toimipisteeseemme sähköhuoltopäällikköä. Tehtävässä vastaat asiakkaidemme päivittäisistä asennus- ja korjaustöiden tuloksellisesta toteutuksesta, asiakkuuksien hoidosta, sekä toimit oman asentajatiimin esimiehenä.

Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu asentajatiimin johtaminen, tarjouslaskenta, laskuttaminen ja järjestelmien käyttö. Lisäksi toimit läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme ja sidosryhmiemme kanssa.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaslähtöinen asenne, sekä kykyä luoda puitteet hyvälle yhteistyölle. Osaat innostaa muita ja saat tiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. Työskentelytapasi on itsenäinen ja tavoitteellinen, ja sinulta löytyy myös tehtävässä vaadittavaa ongelmanratkaisu- ja organisointikykyä.

Tehtävä edellyttää aiempaa kokemusta asiakasrajapinnassa toimimisesta, sähköalan esimiestöistä, sekä soveltuvaa teknistä koulutusta (insinööri tai teknikko). Osaat hahmottaa asiakkaan tarpeet ja tarjota näihin tarpeisiin vastaavia teknisiä ratkaisuja.

Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta aluepäällikkö Jaska Jolma p. 050 435 3052. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR- asiantuntija Tiina Sandell p.040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.
Hakeminen Hae tehtävää 28.01.2017 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen liitetiedostoina kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.#LI-TN1

Palaa