Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Säiliöiden ja painelaitteiden suunnittelija

Yritys: Caverion Teollisuuden ratkaisut/ Caverion Industria Oy
Yksikkö Suunnittelu
Paikkakunta Leppävirta
Tehtävän kuvaus Toimintamme kasvaessa haemme ammattitaitoista säiliö- ja painelaiteasiantuntijaa suunnitteluorganisaatiomme vahvistukseksi. Työpisteesi sijaitsee Leppävirran konepajalla.

Tehtävässä osallistut konepajalla tehtävien säiliöiden ja painelaitteiden suunnitteluun, tarjouslaskentaan, materiaalien valintaan sekä ainevahvuuksien määrittämiseen. Työnkuvaasi kuuluu myös säiliön rakenteiden mitoittaminen yhdessä toteutusorganisaation kanssa, lujuusanalyysit sekä säiliöiden 2D ja 3D-mallintaminen.

Tarjoamme vastuullisen, mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Luonteeltasi olet itsenäinen ja oma-aloitteinen, löydät kilpailukykyiset ratkaisut asiakkaan tarpeisiin ja toimit asiakaslähtöisesti. Sinulla on hyvät neuvottelutaidot ja osaat esittää asiasi selkeästi. Arvostamme myös ennakkoluulotonta asennetta ja hyvää oppimiskykyä.

Tehtävä edellyttää hyvää teknistä osaamista säiliöiden osa-alueelta sekä säiliö- ja painelaitestandardien ja materiaalien tuntemusta. Sinulla on kokemusta säiliöiden mitoittamisesta, suunnittelusta ja toteutuksesta sekä hyvä tuntemus 2D ja 3D- järjestelmistä (esim. Cad, Solid Works). Odotamme sinulta myös tehtävään soveltuvaa, vähintään toisen asteen teknistä koulutusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa konepajan päällikkö Marko Mikkonen p. 040 356 7067. Caverionin rekrytointiprosessin kulkuun liittyviin kysymyksiin vastaa VMP Groupin HR- asiantuntija Tiina Sandell, p. 040 307 5053, tai palvelukeskus.caverion@vmp.fi
Hakeminen Hae tehtävään 26.01.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta. #LI-TN1

Palaa