Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Putkiasentaja

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Projektikeskus
Paikkakunta Helsinki
Tehtävän kuvaus Haemme hitsaustaitoista putkiasentajaa Helsinkiin asunnot yksikköömme. Työskentelet uudis- ja perusparannuskohteissamme pääosin urakkatöissä.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja, sekä yhteistyölähtöistä asennetta asiakaskohteissa. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.

Tehtävä edellyttää LVI-alan koulutuksen ja muutaman vuoden työkokemuksen kiinteistöjen putkiasennustöistä. Eduksi katsomme asiantuntevan näkemyksen alasta ja itsenäisen työskentelyotteen. Kaasuhitsaustaito, sekä ajokortti katsotaan eduksi.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia, sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Tero Hailikari p. 050 324 2424, sähköpostitse tero.hailikari@caverion.com.Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä asioissa sinua auttaa Vmp Groupin HR- asiantuntija Tiina Sandell 040 307 5053.

Hakeminen Hae tehtävää 26.01.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa