Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Asiantuntija, rakennusautomaatio

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Pohjois-Suomi
Paikkakunta Oulu
Tehtävän kuvaus Jatkamme kasvua ja vahvistamme teknologiatiimiämme hakemalla toimipisteeseemme Ouluun rakennusautomaatioasiantuntijaa.

Tässä tehtävässä pääset osaksi toimivaa automaatiohuoltotiimiä monipuolisten tehtävien pariin. Työnkuvaasi sisältyy rakennusautomaatiojärjestelmien ja valvontalaitteiden ohjaus ja säätötehtävät, asennukset sekä kunnossapidon vaihtelevat tehtävät. Osallistut lisäksi käyttöönottoon ja huoltotoimenpiteisiin. Erilaiset asiakaskohteet tuovat vaihtelevuutta työpäiviin.

Osaat toimia asiakaslähtöisesti, laadukkaasti ja taloudellisesti sekä hyödyntää tietoteknisiä laitteita ja tietokoneohjelmia. Kykenet joustavaan itsenäiseen työskentelyyn ja tulet toimeen sekä asiakkaiden että erilaisten sidosryhmien kanssa.Eduksi katsomme lisäksi:

• LVIS- järjestelmien sekä rakennusten tietojärjestelmien tuntemuksen
• alalla yleisten tiedonsiirtoväylien tuntemuksen (mm. Modbus, Bacnet, TCP/IP ja LON).
• tietoverkkomaailman tuntemuksen

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia, sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tekninen koulutustausta katsotaan eduksesi, mutta olet voinut saavuttaa pätevyytesi myös työelämässä. Tehtävä edellyttää vähintään vuoden kokemusta sähkötöistä (230VAC) sekä rakennusautomaatiojärjestelmien tuntemusta. Osaat tulkita automaatiopiirustuksia sekä muita järjestelmään liittyviä piirustuksia. Tarvitset tehtävässä myös järjestelmien ja logiikoiden ohjelmointikykyä sekä toiminnallisten kokonaisuuksien ymmärrystä.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Aleksi Holappa 050 560 0661.
Hakeminen Hae tehtävää 28.01.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.#LI-TN1

Palaa