Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Assistenttiharjoittelija

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Projektikeskus
Paikkakunta Helsinki
Tehtävän kuvaus Haemme opiskelijaa toimistoharjoittelijaksi keväällä 2018 Caverion Suomi Oy:n Projektikeskukseen Käpylään.

Harjoittelijan tehtäviin kuuluu henkilöstölle toimitettavan kuukausikirjeen toimituksessa auttaminen (materiaalin keruu, tekstin muokkaus, valmiin kirjeen postitus, jakelulistojen ylläpito jne), erilaisten esitysmateriaalien kanssa avustaminen (muokkaus, laminointi, kopiointi), työväline- ja vaatevarastojen täydennys ja monet muut toimistorutiinit.
Odotamme Toivomme, että olet reipas, positiivinen ja oma-aloitteinen, silloin sovit porukkaamme mainiosti. Office -ohjelmien hallinta on suureksi avuksi tässä tehtävässä.
Tarjoamme Harjoittelu on palkaton, mutta sisältää lounasedun. Harjoittelujakso on vähintään 3kk mittainen. Harjoittelun alkamisajankohdasta voidaan sopia joustavasti.
Lisätiedot Lisätietoja voi kysellä assistentti Anne Lummaalta, puh. 040 732 8876, email anne.lummaa@caverion.com
Hakeminen Hakemuksen voit jättää kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa