Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Talotekniikka-alan asentajia

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Ylläpitokeskus
Paikkakunta Vantaa
Tehtävän kuvaus Haemme talotekniikka-alan kokemusta omaavia asentajia vastaamaan modernin datacenter-kohteen teknisten järjestelmien toiminnallisuudesta ja valvomotehtävistä. Asentajat tulevat toimimaan huollon ja käyttöpäivystäjän tehtävissä data-center kohteiden ylläpidossa vuorotyössä.

Haetulta työntekijältä odotetaan talotekniikan tuntemusta ja tietokoneiden käytön perusosaamista. Parhaat valmiudet tehtävään antaa talotekniikka-alan päivystyskokemus ja koulutus joltain LVISKA-tekniikan osa-alueelta. Työ vaatii englannin kielen osaamista puhuttuna ja kirjoitettuna.

Perehdytysjaksolla valittu henkilö tullaan kouluttamaan konesalin järjestelmien toimintaan ja ylläpidon johtamisen tehtäviin.

Olet asiakaspalveluhenkinen, vastuuntuntoinen, kestät painetta ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja ongelmanratkaisukykyä. Kokemus datacenter-ympäristöistä katsotaan eduksi.

Tehtävään ehdolla olevalle tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta yksikönpäällikkö Ville Posti puh 040 182 8044.
Hakeminen Hae tehtävää 05.01.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen liitetiedostoina kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa