Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Käyttöpäivystäjiä

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Ylläpitokeskus
Paikkakunta Vantaa
Tehtävän kuvaus Haemme käyttöpäivystäjiä vastaamaan modernin datacenter-kohteen teknisten järjestelmien toiminnallisuudesta ja valvomotehtävistä. Caverionin käyttöpäivystäjät toimivat jatkuvassa vuorotyössä.

Haetulta työntekijältä odotetaan talotekniikan tuntemusta ja tietokoneiden käytön perusosaamista. Parhaat valmiudet tehtävään antaa talotekniikka-alan päivystyskokemus ja koulutus LVISKA-tekniikan alalta. Vaadimme englannin kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa.

Perehdytysjaksolla valittu henkilö tullaan kouluttamaan konesalin järjestelmien toimintaan ja ylläpidon johtamisen tehtäviin.

Olet asiakaspalveluhenkinen, vastuuntuntoinen, kestät painetta ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja ongelmanratkaisukykyä. Kokemus datacenter-ympäristöistä katsotaan eduksi. Tehtävään ehdolla olevalle tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työkentän osana kansainvälistä Caverionia. Tarjoamme mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Ville Posti puh 040 182 8044.
Hakeminen Jätä hakemuksesi kotisivujemme (www.caverion.fi/tyopaikat) kautta 05.01.2018 mennessä.

Palaa