Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Kunnossapitoasentaja

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Teollisuuden ratkaisut
Paikkakunta Korkeakoski
Tehtävän kuvaus Toimintamme kehittyessä haemme asiakaskohteeseemme UPM Korkeakosken sahalle kunnossapitoasentajaa monipuoliseen ja haasteita tarjoavaan tehtävään.

Tehtävässä vastaat asiakkaan tehtaan tuotantolaitteiden käynnissä pidosta, käynninaikaisista korjauksista ja ennakkohuollosta. Tukenasi on toimiva ja joustava tiimi, jossa pääset kehittymään.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää:
- Sopivaa ammatillista koulutusta ( esim. kone- tai hydrauliasentaja, mekaanikko tms.)
- Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja joustaviin työaikoihin
- Kunnossapidon tietojärjestelmien käyttötaitoa

Arvostamme kokemusta sahateollisuuslaitoksen kunnossapidosta, uudis-/muutosasennuksista, prosessituntemusta, hitsaustaitoa (esim. puikko/TIG), koneistustaitoa, pneumatiikka- ja hydrauli osaamista, kone- ja sähköautomaatio osaamista.

Haluat sitoutua pitkään työsuhteeseen ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana toimivaa tiimiä. Voit myös olla vastavalmistunut, tarjoamme tehtävään kattavan koulutuksen ja tuemme sinua matkalla alan ammattilaiseksi.

Olet tottunut joustaviin työaikoihin( työ on osittain 3-vuorotyötä 3/6), itsenäiseen työskentelyyn ja oman toiminnan suunnitteluun.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn teollisuuden kunnossapidossa ja mahdollisuuden kehittää omaa työtä ja osaamista osana kansainvälistä Caverionia. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.
Lisätiedot Lisätietoja antaa kunnossapitopäällikkö Jussi Oittinen, puh. 050 465 0096 tai jussi.oittinen@caverion.com. Caverion rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa Vmp Groupin HR- asiantuntija Tiina Sandell, puh. 040 307 5109.
Hakeminen Hae tehtävää 22.12.2017 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa