Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Huoltopäällikkö

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Etelä-Suomi
Paikkakunta Pääkaupunkiseutu
Tehtävän kuvaus Haemme pääkaupunkiseudulle asiakaspalveluhenkistä huoltopäällikköä vastaamaan kiinteistöjen LVIAS - järjestelmien ylläpidosta ja tarkoituksenmukaisesta toimivuudesta. Toimenkuvassasi toimit talotekniikan teknisenä asiantuntijana ja ohjaat asentajia LVIAS- viankorjaus- ja muutostöissä.

Esimiehenä olet jämäkkä ja työskentelet itsenäisesti sekä päämäärätietoisesti tavoitteita kohti. Tehtävässä pärjää hyvillä vuorovaikutustaidoilla ja asiakaslähtöisellä asenteella, joten odotamme sinulta hyvää yhteistyökykyä ja sosiaalista pelisilmää.

Edellytämme sinulta insinöörin tai teknikon koulutusta tai muuta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta kiinteistöjen käytöstä ja ylläpidosta. Olet ennakkoluuloton tiimipelaaja, joka kantaa vastuun työstään ja sinulle on kunnia-asia tarjota asiakkaille laadukasta palvelua.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia, sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Jari Salminen puh.050 – 390 0266.
Hakeminen Hae tehtävää 20.12.2017 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa