Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

LVI-tarjouslaskija

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Projektikeskus
Paikkakunta Espoo
Tehtävän kuvaus Vahvistamme tarjouslaskentatiimiämme ja haemme Espoon toimipisteeseemme LVI- tarjouslaskijaa. Tehtävässä toimit osana talotekniikan tarjouslaskentatiimiä ja työskentelet erilaisten projektien tarjouslaskennassa yhteistyössä projektinjohdon kanssa.

Sinulla on riittävää työkokemusta LVI tarjouslaskennasta ja/tai projektinhoidollisista tehtävistä. Sinulla on myös tehtävään soveltuva tekninen koulutus, kuten sähkö-/LVI-insinööri tai – teknikko, työteknikko tai omaat vastaavat tiedot ja taidot.

Hallitset tietotekniset perusohjelmat ja olet valmis oppimaan myös uutta. SAP ECP -tarjouslaskentaohjelman hallinnan katsomme eduksesi. Tehtävä edellyttää kykyä itsenäiseen ja systemaattiseen työskentelyyn, mutta arvostamme myös hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asiakas- ja yhteistyölähtöistä asennetta.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia sekä loistavat puitteet jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Kenneth Matilainen p. 040 843 7808.
Hakeminen Hae tehtävää 08.01.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta. #LI-TN1

Palaa