Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Ilmastointiasentaja

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Länsi-Itä-Suomi
Paikkakunta Turku
Tehtävän kuvaus Haemme ammattitaitoista ilmanvaihdon mittaus- ja säätöasentajaa Turkuun. Pääset mukaan pitkäaikaisiin kiinteistöurakoiden projekteihin, sekä vaihteleviin lyhyempiin tehtäviin.

Pääasiallisiin tehtäviin kuuluvat ilmanvaihdon ilmamäärien mittaus- ja säätötyöt, sekä pienimuotoiset vianhaku- ja korjaustyöt. Kokemus kanava-asennuksista ja säätölaitetuntemus katsotaan eduksi.

Tehtävässä edellytetään useamman vuoden aikaisempaa kokemusta ilmanvaihtojärjestelmistä ja soveltuvaa ammatillista perustutkintoa. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää tiimityön lisäksi myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja oman auton käyttöä. Eduksi katsomme kiinteistöautomaation monipuolisen tuntemuksen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Tule mukaan dynaamiseen ja mukavaan projektitiimiin, jossa käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta huoltopäällikkö Ossi Heljakka, p. 050 440 2335. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä lisätietoa antaa palvelukeskus.caverion@vmp.fi tai puhelimitse HR- asiantuntija Tiina Sandell puh. 040 307 5053.
Hakeminen Hae tehtävään 17.12.2017 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme kautta www.caverion.fi/tyopaikat Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Palaa