Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

teollisuuden sähköasentaja

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Teollisuuden ratkaisut
Paikkakunta Rovaniemi
Tehtävän kuvaus Haemme teollisuuden sähköasentajaa vesivoimayksikköön Rovaniemelle. Toimenkuvaasi kuuluu teollisuuden sähköjärjestelmien asennus, korjaus-, huolto- sekä käyttöönottotyöt työmailla ja sopimusasiakaskohteissamme.

Tehtävä edellyttää sähköasentajan koulutusta ja muutaman vuoden kokemusta teollisuuden sähköasennustyöstä. Eduksi luemme instrumentointiasennuskokemuksen.

Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, oman työsi suunnitteluun ja aikataulujen hallintaan. Olet asiakaspalveluhenkine, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja ongelmanratkaisukykyä.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Koemme työturvallisuuden tärkeänä osana jokapäiväistä työtämme. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta projekti-insinööri Hannu Turunen, puh.050 323 7484, hannu.turunen@caverion.com. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyviin kysymyksiin vastaa VMP Groupin HR- asiantuntija Tiina Sandell, p. 050- 307 5053, tai palvelukeskus.caverion@vmp.fi
Hakeminen Hae tehtävää 17.12.2017 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoivomuksen kera, kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa