Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Sähköasentaja

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Teollisuuden ratkaisut
Paikkakunta Kouvola
Tehtävän kuvaus Haemme teollisuuden sähköasentajaa Kouvolaan. Työskentelet asiakkaidemme tuotantolaitoksissa ja toimenkuvaasi kuuluu sähkö- ja automaatiojärjestelmien asennus, korjaus-, huolto- sekä käyttöönottotyöt asiakaskohteissamme.

Tehtävä edellyttää sähköasentajan tai automaatioasentajan koulutusta, sekä kokemusta asennustehtävistä ja huoltotöistä. Hallitset teollisuuden sähkö ja /tai automaatiotekniikan perusjärjestelmät.

Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn mutta pystyt työskentelemään myös isonkin ryhmän jäsenenä. Kykenet oman työsi suunnitteluun ja tiukkojenkin aikataulujen hallintaan. Olet asiakaspalveluhenkinen, kestät painetta ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja ongelmanratkaisukykyä.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Matti Häkkinen p. 050 390 1445. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä VMP Groupin HR- asiantuntija Tiina Sandell, puh. 040 307 5053, tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.
Hakeminen Hae tehtävää 15.12.2017 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Palaa