Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Hitsaustaitoinen asentaja

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Etelä-Suomi
Paikkakunta Helsinki
Tehtävän kuvaus Haemme nyt pääkaupunkiseudun Alueratkaisut yksikköömme hitsaustaitoista asentajaa.
Tehtäviisi kuuluu Envac- jätteenkeräysjärjestelmien hitsaus ja asennustyöt. Työ on pääsääntöisesti ulkotyötä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.
Käynnissä olevien projektien toimitukset jatkuvat aina 2030-luvulle saakka, joten tarjolla on mielenkiintoisia työtehtäviä pitkälle tulevaisuuteen.

Tehtävä edellyttää luokkahitsaajan pätevyyttä (vähintään D-luokka), sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta tai työkokemusta. Arvostamme kokemusta kaukolämpö- tai maakaasuputkistoasennuksista. Eduksi katsotaan myös englannin- ja/tai ruotsin kielen taito.

Ennen lopullista valintaa työnhakija suorittaa näyttökokeen hitsaustaidoista.
Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sekä ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Harri Heikkilä puh. 050 3900 220. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell p.040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.
Hakeminen Hae tehtävää 06.02.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen liitetiedostoina kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Palaa