Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Automaatioasentaja

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Pohjois-Suomi
Paikkakunta Oulu
Tehtävän kuvaus Haemme rakennusautomaatioasentajaa asiakaskohteisiimme. Tulet työskentelemään rakennusautomaation ohjelmointi ja käyttöönottotehtävissä projekti-, huolto- ja saneerauskohteissa Pohjois-Suomen alueella.

Edellytämme automaatioasentajantutkintoa tai osaamista automaation ohjelmoitavien alakeskuslaitteiden käytöstä ja parametroinneista. Tehtävän hoitaminen edellyttää yleisempien rakennus-automaatiojärjestelmien tuntemusta sekä talotekniikan prosessien osaamista. Lisäksi valittavalla henkilöllä tulee olla hyvät valmiudet nykypäivän tietoteknisten järjestelmien käyttämiseksi.

Työtehtävät koostuu Pohjois-Suomen alueella tapahtuvista rakennus-automaatiojärjestelmien ohjelmointi, käyttöönotto ja viankorjaustehtävistä. Tehtävään valitulla tulee olla myös valmius oman auton käyttöön työtehtävissä.

Luonteeltasi olet sosiaalinen, oma-aloitteinen ja asiakaslähtöinen. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja ongelmanratkaisutaidot. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja kykenet työskentelemään yksin ja myös porukassa. Hallitset englanninkielen hyvin.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Aleksi Holappa puh. 050 560 0661.
Hakeminen Hae tehtävää 28.11.2017 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Palaa