Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Paloilmoitinasentaja

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Etelä-Suomi
Paikkakunta Hämeenlinna
Tehtävän kuvaus Haemme nyt joukkoomme paloilmoitinasentajaa, joka hallitsee paloilmoittimien huolto-, korjaus- ja asennustehtävät.
Tehtävä sisältää ensisijaisesti paloilmoitin järjestelmien konfigurointi-, asennus-, huolto, kunnossapito- ja vikatyötehtäviä , sekä uudis- että peruskorjauskohteissa.

Tehtävä sisältää ensisijaisesti paloilmoitin järjestelmien konfigurointi-, asennus-, huolto, kunnossapito- ja vikatyötehtäviä sekä uudis- että peruskorjauskohteissa.

Arvostamme aikaisempaa työkokemusta paloilmoitin-, savunpoisto- ja turvavalaistusjärjestelmien hallinnasta, sekä tietämystä tietoliikenneverkoista ja IP-teknologian hyödyntämisestä. Kokemus sähköasennustöistä katsotaan eduksi.
Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sekä ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä. Toimit omatoimisesti ja itsenäisesti asiakaskohteissa. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Niko Syrjälä 050 327 4154. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyviin kysymyksiin vastaa VMP Groupin HR- asiantuntija Tiina Sandell
p. 050 307 5053 tai palvelukeskus.caverion@vmp.fi
Hakeminen Hae tehtävään 26.11.2017 mennessä jättämällä hakemuksesi tuntipalkkatoiveineen kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa