Botnia Mill Service on Metsä Fibren ja Caverionin omistama palveluyhtiö ja osa Caverionin teollisuuden ratkaisut –divisioonaa. Botnia Mill Service tarjoaa kaikki metsäteollisuuden käynnissäpito-, kunnossapito- ja asennuspalvelut sekä projektointi- ja suunnittelupalvelut yksittäisistä työtilauksista täydelliseen teollisuuslaitosten kunnossapitoon. Botnia Mill Service voitti vuonna 2016 Suomen laatupalkinnon.

Omistajiemme strategisen kumppanuuden pohjana on pitkä yhteistyö, vahva molemminpuolinen luottamus sekä yhteisesti kehitetty strateginen kumppanuusmalli, jolla on pystytty luomaan merkittävää kilpailuetua.

Meitä on 380 henkilöä seitsemässä toimipaikassa ympäri Suomea: Vantaalla, Joutsenossa, Kemissä, Raumalla, Kuopiossa, Tampereella ja Äänekoskella.

Projekti-insinööri (mekaaninen)

Yritys: Caverion Teollisuuden ratkaisut/ Oy Botnia Mill Service Ab
Yksikkö Botnia Mill Service
Paikkakunta Kemi
Tehtävän kuvaus Haemme BMS:n projekti- ja suunnittelupalveluihin mekaanisen puolen projekti-insinööriä. Hoidat asiakkaiden investointiprojekteihin ja kunnossapitotehtäviin liittyviä suunnittelu- ja projektinhoitotehtäviä yhteistyössä muun suunnittelutiimin ja asiakkaan organisaation kanssa. Työssäsi arvostat asiakaslähtöisyyttä osana hyvää suunnittelua ja tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa, tarvittaessa myös englannin kielellä. Tehtävässä tulet työskentelemään osana verkottunutta projektiorganisaatiota, jossa turvallisuusasioiden hallinta on luonnollinen osa ammattitaitoasi. Työssäsi huolehdit projektien oikea-aikaisesta suunnittelusta, käyttöönotosta, dokumentaatiosta sekä vastaat omalta osaltasi asiakkaan kanssa hankinnoista. Työhön voi liittyä kotimaassa matkustamista.
Odotamme Hakijoilta odotamme:
Soveltuvaa insinöörin koulutusta
Layout-, putkisto- ja teräsrakennesuunnittelukokemusta
3D-suunnittelukokemusta
Oma-aloitteisuutta ja organisointikykyä

Eduksi luetaan:
Puunjalostusteollisuuden sekä voimalaitosprosessien tuntemus
Prosessiteollisuuden kunnossapidon tuntemus
SAP tuntemus ja käyttökokemus
Tarjoamme Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti sekä monipuolisen työtehtävän vakaassa metsäteollisuuden prosessien suunnittelu- ja kunnossapitoyhtiössä.
Lisätiedot Lisätiedot tehtävästä: suunnittelupäällikkö Kai Juvonen p. 050 5988072 kai.juvonen@caverion.com tai projektipäällikkö Jari Matihaldi p. 040 8230376 jari.matihaldi@caverion.com.
Hakeminen Hakemukset tehtävään 30.11.2017 mennessä.

Palaa