Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Putkiasentaja

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Pohjois-Suomi
Paikkakunta Keminmaa
Tehtävän kuvaus Haemme hitsaustaitoista putkiasentajaa Keminmaalle. Työskentelet asiakkaidemme kiinteistöissä ja vastaat putkistojen asennus- ja huoltotehtävistä. Työkohteina ovat pääsääntöisesti isot teollisuuslaitokset Kemi-Tornio alueella, sekä mahdollisesti Kittilän kaivoksella.

Tehtävä edellyttää LV-alan koulutuksen ja useamman vuoden työkokemuksen kiinteistöjen putkiasennustöistä. Eduksi katsomme asiantuntevan näkemyksen alasta ja itsenäisen työskentelyotteen. Tehtävän menestykselliseen hoitamiseen tarvitaan Tig- ja kaasuhitsausosaamista eri teräsputkimateriaaleille, ajokortin, matkustusvalmiutta, sekä voimassaolevan työturvallisuus - ja tulityökortin.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja, sekä yhteistyölähtöistä asennetta asiakaskohteissa. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia, sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Pakkanen Teemu p. 040-713 0733, sähköpostitse teemu.pakkanen@caverion.com. Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä lisätietoa antaa palvelukeskus.caverion@vmp.fi tai puhelimitse HR- asiantuntija Tiina Sandell puh. 040 307 5053.
Hakeminen Hae tehtävää 30.11.2017 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa