Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Projektipäällikkö, IV

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Projektikeskus
Paikkakunta Helsinki
Tehtävän kuvaus Haemme projektipäällikköä pääkaupunkiseudun alueelle vastaamaan ilmanvaihtourakoista. Työkohteina on erilaisia liike- ja toimitilakiinteistöjä.

Tehtäviisi kuuluu IV-projektien työsuoritteiden suunnittelu ja johtaminen, materiaalitilaukset, lisä- ja muutostöiden hinnoittelu sekä toimiminen yhteistyökumppaneiden kanssa. Vastaat projektin taloudesta ja aikataulusta sekä toimit esimiehenä omalle asentajatiimille.

Tehtävä edellyttää aiempaa kokemusta IV-projektien toteutuksesta, sekä tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa (esim. insinööri). Tärkeintä on kuitenkin oikea asenne työntekoon ja halu kehittyä. Toimintamme koostuu pääsääntöisesti kokonaistalotekniikkaurakoista, joten kokonaistalotekniikan ymmärrys katsotaan eduksi.

Sinulla on määrätietoinen ote työhösi ja johdat projekteja tavoitteellisesti. Olet hyvä yhteistyön rakentaja ja saat tiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. Kokemus monipuolisten talotekniikkaprojektien toteuttamisesta katsotaan eduksi.
Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia, sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa asennuspäällikkö Mika Toiviainen, puh. 046 923 3872 tai yksikönpäällikkö Samu Mandelin, puh. 040 719 6252.Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä saat lisätietoa palvelukeskus.caverion@vmp.fi tai puhelimitse HR- asiantuntija Tiina Sandell puh. 040 307 5053.
Hakeminen Hae tehtävää 12.11.2017 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa