Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Talousassistentti

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Talouspalvelut
Paikkakunta Helsinki
Tehtävän kuvaus Haemme Helsingin toimipisteeseemme talousassistenttia osaksi talouden ammattitaitoista tiimiä.

Tehtäviisi kuuluu myyntireskontran ja maksuliikenteen hoitaminen, tiliotteiden käsittelyä, tiliöintiä ja päivittäisten kirjausten viemistä järjestelmään sekä vuokrien hallinnointia, laskutusta ja maksatusta. Pääset myös tekemään konsernin sisäisten erien täsmäyttämistä, raportointia sekä myyntisaamisten valvontaa ja perintää. Tehtävässä teet tiivistä yhteistyötä talouspalveluiden ja hallintopalveluiden henkilöiden kanssa. Tehtävät ovat vastuullisia ja monipuolisia.

Sinulla on jo kokemusta vastaavista tehtävistä ja hallitset reskontran perusteet. Tehtävä edellyttää lisäksi soveltuvaa ammatillista tutkintoa, analyyttistä ja aktiivista otetta työhön, sekä hyvää englanninkielentaitoa. Kokemus SAP Ficon käytöstä katsotaan eduksesi.

Olet huolellinen, vastuuntuntoinen ja vuorovaikutustaitoinen tiimipeluri ja haluat olla mukana kehittämässä toimintaamme. Sitoudut omaan vastuualueesi ja hoidat tehtäväalueesi tarkasti.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia, sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.
Lisätiedot Caverionin rekrytointiprosessissa avustaa Vmp Group ja lisätietoja tästä tehtävästä antaa VMP Groupin HR- asiantuntija Tiina Sandell p. 040 307 5053 tai palvelukeskus.caverion@vmp.fi.
Hakeminen Hae tehtävää 24.10.2017 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Palaa