Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

LVI-huoltoasentaja

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Etelä-Suomi
Paikkakunta Vantaa
Tehtävän kuvaus Haemme LVI- huoltoasentajaa Vantaalle asiakaskohteisiin. Työ sisältää kiinteistöjen taloteknisten järjestelmien huolto-, korjaus ja ylläpitotehtäviä.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa LVI-asentajan koulutusta. Sinulla on muutaman vuoden kokemus putki- ja ilmanvaihtolaitteiden huolto-, korjaus ja pienasennustöistä. Sähköpätevyys katsotaan eduksi.

Luonteeltasi olet oma-aloitteinen ja palveluhenkinen. Olet tottunut itsenäiseen työhön ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Ajokortti on tehtävässä välttämätön. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää lisäksi kykyä itsenäiseen työskentelyyn asiakasrajapinnassa ja taitoa luoda asiakkaan tarpeisiin sopivia ratkaisuja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Jari Rautala p. 050 390 1673. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä lisätietoa antaa palvelukeskus.caverion@vmp.fi tai puhelimitse HR- asiantuntija Tiina Sandell puh. 040 307 5053.

Hakeminen Hae tehtävään 25.10.2017 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Palaa