Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

LVI- Projektipäällikkö

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Länsi-Itä-Suomi
Paikkakunta Kuopio
Tehtävän kuvaus Haemme asiakaspalvelu- ja myyntihenkistä LV- tai IV-projektipäällikköä vahvistukseksi tiimiimme. Työskentelyalue on Kuopion talousalue.

Tunnet erilaiset talotekniikkaprosessit ja ymmärrät niiden merkityksen kiinteistönpidolle. Projektipäällikön vastuulle kuuluvat projektien työsuoritteiden suunnittelu ja johtaminen, materiaalitilaukset, lisätöiden hinnoittelu, sekä toimiminen yhteistyökumppaneiden kanssa. Vastaat lisäksi asentajatiimin johtamisesta ja toimit tiimin esimiehenä.

Tehtävä edellyttää useamman vuoden kokemusta LVI-projektien itsenäisestä hoitamisesta, sekä tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa (esim. LVI teknikko/insinööri).

Suhtaudut työhösi määrätietoisella otteella ja johdat projekteja tavoitteellisesti. Luonteeltasi olet yhteistyö- ja organisointikykyinen ja sinulla on kyky saada urakointitiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. Tarvitset tehtävässä oman auton käyttöösi.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia, sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.
Lisätiedot Hae tehtävää 25.10.2017 mennessä kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.
Hakeminen Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR- asiantuntija Tiina Sandell p.040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Palaa