Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Turvalaiteasentajia

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Teknologia, turva
Paikkakunta Koko Suomi
Tehtävän kuvaus Haemme oma- aloitteisia ja ammattitaitoisia turvalaiteasentajia. Tehtävä sisältää turvajärjestelmien, kuten hälytys-, kameravalvonta- ja kulunvalvontajärjestelmien, urakointi ja peruskorjausta asiakaskohteissa. Tehtävässä vastaat asennus-, huolto-, vianetsintä ja korjaustoimista.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa koulutusta tai aikaisempaa kokemusta turvallisuusjärjestelmistä. Sinulla on jo aikaisempaa kokemusta Flexim- ja Abloy Safea kulunvalvontajärjestelmän asennus, ohjelmointi ja käyttöönottotehtävistä.
Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, haasteiden ratkaisuun ja oman toiminnan suunnitteluun. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja toimit luontevasti asiakasrajapinnassa. Työskentelet vaihtelevissa olosuhteissa sekä itsenäisesti että osana tiimiä.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.
Lisätiedot Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR- asiantuntija Tiina Sandell puh. 040 307 5109 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.
Hakeminen Hae tehtävää 29.10.2017 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa