Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Myyntipäällikkö

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Myynti ja teknologia
Paikkakunta Koko Suomi
Tehtävän kuvaus Jatkamme vahvaa kasvua ja laajennamme myyntitiimiämme hakemalla tuloshakuisia myyntipäälliköitä turvallisuus yksikköömme kulunvalvontajärjestelmän myyntiin. Voit työskennellä mistä käsin tahansa, tehtävä ei ole sidottuna tiettyyn toimipisteeseemme.

Tehtävässä vastaat Abloy Safea kulunvalvontajärjestelmän ja isojen turvajärjestelmäprojektien tarjouslaskennasta ja myynnistä osana myyntitiimiä. Osaat hahmottaa asiakkaan tarpeet ja tarjota näihin tarpeisiin vastaavia teknisiä ratkaisuja.

Haemme myynnin ammattilaista, joka motivoituu myynnillisistä tulostavoitteista. Sinulla on vähintään 3 vuoden kokemus Flexim- ja Abloy Safea kulunvalvontajärjestelmän myynnistä ja tarjouslaskennasta. Sinulla on kokemusta myyntiprojektien itsenäisestä hoitamisesta ja olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn ja oman toiminnan suunnitteluun. Lisäksi olet teknisesti orientoitunut ja omaksut nopeasti uusia asioita.

Toivomme, että sinulla on kaupallinen ja/tai tekninen koulutustausta. Eduksi katsomme aiemman kokemuksen kameravalvonta-, rikosilmoitin- ja muista kulunvalvontajärjestelmistä.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia, vastuun laajasta asiakaskunnasta sekä motivoivan palkkauksen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta liiketoimintapäällikkö Jussi Aaltojärvi p. 040 519 5749. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä VMP Groupin HR- asiantuntija Tiina Sandell p.040 307 5109 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi
Hakeminen Hae tehtävää 29.10.2017 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen liitetiedostoina kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa