Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Kylmäasentaja

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Pohjois-Suomi
Paikkakunta Kokkola
Tehtävän kuvaus Haemme nyt Kokkolan toimipisteeseemme kylmälaiteasentajaa eri asiakaskohteiden kylmäalan huolto- ja asennustehtäviin.
Tehtäväsi koostuvat asiakaskohteidemme kylmälaitteiden ja -järjestelmien huolto-, korjaus- ja asennustöistä. Työskentelet asiakkaidemme kiinteistöissä ja vastaat oman erikoisalasi tehtäväkokonaisuudesta itsenäisesti tai pareittain.

Tehtävä edellyttää aikaisempaa kokemusta kylmä- ja jäähdytysalan huolto- ja asennustöistä, sekä soveltuvaa ammattitutkintoa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää lisäksi tietotekniikan hallintaa, sekä valmiutta käyttää töiden raportoinnissa mobiilitekniikkaa. Tehtävässä vaaditaan ajokorttia.

Olet asiakaslähtöinen ja oma-aloitteinen, haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia, sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Vesa-Matti Myllymäki puh. 0400 356 777. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä lisätietoa antaa palvelukeskus.caverion@vmp.fi tai puhelimitse HR- asiantuntija Niina Somero puh. 040 307 5053.
Hakeminen Hae tehtävää 03.10.2017 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa