Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Asentajia teollisuuteen

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Teollisuuden ratkaisut
Paikkakunta Oulu
Tehtävän kuvaus Haemme asiakaskohteisiimme teollisuussähköasentajia sekä sähkösaattoasentajia. Tarjolla on niin vakituisia että määräaikaisia työsuhteita.

Sähköasentaja vastaa osana tiimiä asiakkaan tehtaan tuotantolaitteiden käynnissäpidosta, käynninaikaisista korjauksista ja ennakkohuollosta sekä koneautomaatioon liittyvistä muutostöistä.

Sähkösaattoasentajan tehtävinä ovat teollisuuden sähköisten lämmitysratkaisujen toteuttaminen. Eduksi on että hallitset laaja-alaisesti teollisuuden lämmitysratkaisut, kuten pyrotenax- kaapeleiden asentamisen ja jatkot, saattolämmitysten ohjausjärjestelmät sekä osaat käyttää mittalaitteita vikojen selvittämiseen. Lisäksi osaat tulkita sekä täydentää piirikaavioita ja teknisiä taulukoita sekä kykenet sujuvaan yhteistyöhön loppuasiakkaan kanssa.

Tarvitset työssäsi sähköalan ammattitutkintoa ja useamman vuoden työkokemusta teollisuudesta.

Luonteeltasi olet positiivinen, asiakaspalveluhenkinen ja joustava. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sekä ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä. Toimit omatoimisesti ja itsenäisesti asiakaskohteissa, ottaen työturvallisuuden huomioon kaikessa tekemisessäsi. Olet myös tiimityöskentelytaitoinen. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Lisätiedot Lisätietoja antaa Caverionilta Markku Huhtala p. 050- 390 0789
Hakeminen Hae tehtävää 30.9.2017 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen liitetiedostoina kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa