Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Sähköasentaja

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Länsi-Itä-Suomi
Paikkakunta Turku
Tehtävän kuvaus Haemme sähköasentajaa Turkuun asiakaskohteeseemme. Tehtävässä pääset työskentelemään itsenäisesti huolto- ja kunnossapitotehtävissä asiakaskohteessamme. Työ sisältää vikakorjauksia, -selvityksiä ja yleisiä sähköasennuksia. Pääset osallistumaan myös muiden asiakaskohteidemme vaihteleviin tehtäviin.

Tarvitset työssäsi sähköalan ammattitutkintoa ja muutaman vuoden työkokemusta. Sinulla on voimassaolevat sähkötyöturvallisuus- ja työturvallisuuskortit. Automaatio- ja toimilaitetuntemus, sekä keskijänniteosaaminen katsotaan eduksi. Työssä tarvitaan myös B-ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sekä ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä. Toimit omatoimisesti ja itsenäisesti asiakaskohteissa, ottaen työturvallisuuden huomioon kaikessa tekemisessäsi. Olet myös asiakaspalveluhenkinen ja tiimityöskentelytaitoinen. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Pekka Honkanen puh 050 313 6326 tai pekka.honkanen@caverion.com. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR-koordinaattori Niina Somero puh 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Hakeminen Hae tehtävää 1.10.2017 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen liitetiedostoina kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa