Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

HR- asiantuntija

Yritys: Caverion Suomi
Paikkakunta Helsinki
Tehtävän kuvaus Caverion etsii HR-palvelukeskukseen asiantuntevaa tiimipelaajaa työskentelemään monipuolisessa ja kehittyvässä tehtävässä kiinteistötekniikan- ja teollisuuden johtavassa palveluyhtiössä! Työtehtävä on määräaikainen marraskuusta 2017 vuoden 2018 loppuun.

Tehtävässä työskentelet asiantuntijana rekrytoinnin eri vaiheisiin liittyvien toimintojen parissa. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluvat esimerkiksi rekrytointiprosessia koskevien neuvojen ja suositusten antaminen sekä esimiesten tukeminen järjestelmien käyttämisessä. Teet läheisesti yhteistyötä myös ulkoisen rekrytointikumppanin kanssa.

Rekrytointiin liittyvien tehtävien ohella osallistut monipuolisesti erilaisten HR-palveluiden tuottamiseen. Vastaat esimerkiksi nimetyistä kouluttamisen ja kehittämisen tehtävistä, kuten järjestelmien hallinnoimisesta sekä koulutusten koordinoimisesta. Kansainvälisessä Caverionissa tehtäväkenttääsi sisältyvät myös globaalien ja paikallisten HR-ohjeistusten, -toimintamallien, -prosessien sekä -järjestelmien ja -tekniikoiden kehittäminen ja jalkauttaminen.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja muutosketteryyttä, sekä organisointitaitoja. Nautit ihmisten kanssa työskentelystä sekä vaihtelevista työtilanteista ja tehtävistä, mutta myös rutiinitehtävät hoidat tarkasti ja huolellisesti.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä, sujuva englannin kielen taito sekä korkeakoulututkinto soveltuvalta alalta. Sinulla on hyvät IT- taidot ja hallitset MS Officen sekä SAP HR -järjestelmän perusteet. Työlainsäädäntö ja työehtosopimukset ovat lisäksi perusteiltaan sinulle tuttuja. Eduksi katsomme rekrytointijärjestelmien sekä palkkajärjestelmien tuntemuksen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä asiantuntevassa HR-tiimissä, monipuolisessa ja kokoajan kehittyvässä tehtävässä. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Tuuli Kraatz p. 050-463 6938 ke 13.9.2017 klo 13-14, ma 18.9.2017 klo 14-15 ja to 21.9.2017 klo 9-10. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR-asiantuntija Niina Somero p.040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi
Hakeminen Hae tehtävää 1.10.2017 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.
#LI-TN1

Palaa