Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Kunnossapitoasentaja

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Teollisuuden ratkaisut
Paikkakunta Lappeenranta
Tehtävän kuvaus Haemme asiakaskohteeseemme Lappeenrantaan UPM Kaukaan sahalle tiimin vahvistukseksi mekaanisen kunnossapidon asentajaa. Tehtävät edellyttävät 3-vuorotyövalmiutta.

Kunnossapitoasentaja vastaa tuotantolaitteiden käynnissäpidosta, käynninaikaisista korjauksista sekä ennakkohuollosta. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää ammatillista koulutusta sekä kokemusta teollisuuden kunnossapidosta.

Hakemaltamme henkilöltä löytyy asiakaspalveluhenkisyyttä, organisointikykyä ja oma-aloitteisuutta. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja ongelmanratkaisutaidot. Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja kykenet työskentelemään sekä itsenäisestä että osana tiimiä.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Lisätiedot Lisätietoja kunnossapitoasentajan tehtävästä antaa Caverionilta Ville Pätäri, puh. 050 5991383.
Hakeminen Hae tehtävää 27.9.2017 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Palaa