Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Sähkösaattoasentaja

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Teollisuuden ratkaisut
Paikkakunta Lappeenranta
Tehtävän kuvaus
Haemme sähkösaattoasentajaa tehtävinään prosessiteollisuuden sähköisten lämmitysratkaisujen toteuttaminen. Toimit myös työryhmän kärkimiehenä.

Sinulla on tehtävän vaatiman ammatillinen koulutus sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista
tehtävistä.

Eduksi on, että hallitset laaja-alaisesti teollisuuden lämmitys ratkaisut, kuten pyrotenax- kaapeleiden asentamisen ja jatkot, saattolämmitysten ohjausjärjestelmät sekä osaat käyttää mittalaitteita vikojen selvittämiseen. Lisäksi osaat tulkita sekä täydentää piirikaavioita ja teknisiä taulukoita sekä kykenet sujuvaan yhteistyöhön loppuasiakkaan kanssa

Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, oman toiminnan suunnitteluun, organisointiin ja hallintaan.
Sinulla on myös hyvät vuorovaikutustaidot ja teet töitä mielelläsi myös porukassa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän nuorekkaassa työympäristössä, sekä loistavat puitteet jatkuvaan kehittymiseen osana kansainvälistä Caverionia. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa asennuspäällikkö Anssi Kekki, puh. 050 390 0519 tai aluepäällikkö Matti Häkkinen, puh. 050 390 1445.
Hakeminen Hae tehtävää 27.9.2017 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen liitetiedostoina kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa