Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Kunnossapitoasentaja

Yritys: Caverion Teollisuuden ratkaisut/ Caverion Industria Oy
Yksikkö Teollisuuden ratkaisut
Paikkakunta Korkeakoski
Tehtävän kuvaus Toimintamme laajentuessa haemme kunnossapitoasentajaa Pirkanmaan Korkeakoskelle. Tehtävässä vastaat asiakkaan tehtaan tuotantolaitteiden käynnissäpidosta, käynninaikaisista korjauksista ja ennakkohuolloista.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä kokemusta teollisuuden kunnossapitotehtävistä. Edellytämme lisäksi kunnossapitojärjestelmien osaamista sekä valmiutta vuorotyöhön.

Olet tottunut joustaviin työaikoihin, itsenäiseen työskentelyyn ja oman toiminnan suunnitteluun

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Lisätietoja antaa kunnossapitopäällikkö Jussi Oittinen, puh. 050 4650096, tai jussi.oittinen@caverion.com
Hakeminen Hae tehtävää 29.09.2017 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa