Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Teollisuuden sähköasentaja

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Teollisuuden ratkaisut
Paikkakunta Hämeenlinna
Tehtävän kuvaus Haemme teollisuuden sähköasentajaa Hämeenlinnaan. Toimenkuvaasi kuuluu teollisuuden sähköjärjestelmien asennus sekä käyttöönottotyöt työmailla ja sopimusasiakaskohteissamme.

Tehtävä edellyttää sähköasentajan koulutusta ja kokemusta teollisuuden sähköasennustyöstä. Työssä tarvitaan myös ajokorttia sekä joustavuutta työajoissa.

Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, oman työsi suunnitteluun ja tiukkojenkin aikataulujen hallintaan. Olet asiakaspalveluhenkinen, kestät painetta ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja ongelmanratkaisukykyä.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Kari Erkkilä, p. 050 3900505. Rekrytointiprosessiin liittyviin kysymyksiin vastaa VMP Groupin HR-koordinaattori Niina Somero, p. 050- 307 5053, tai palvelukeskus.caverion@vmp.fi.
Hakeminen Hae tehtävää 27.09.2017 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoivomuksen kera, kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa