Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

LVI-asentaja

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Pohjois-Suomi
Paikkakunta Raahe
Tehtävän kuvaus Haemme LVI-asentajaa asiakaskohteisiimme Raahen alueelle. Motivoituneelle tekijälle olisi tarjolla monipuolisia alan tehtäviä niin julkisella puolella kuin teollisuuskohteissakin. Tehtävät vaihtelevat isoista rakennustyömaista aina yksittäisiin huoltotöihin.

Tehtävä edellyttää LVI-alan koulutusta tai useamman vuoden työkokemusta alan tehtävissä. Eduksesi katsotaan ajokortti ja oman auton käyttö mahdollisuus. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyvää paineensietokykyä. Edellytämme tietotekniikan hallintaa ja valmiutta käyttää mobiilitekniikkaa.
Odotamme Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sekä ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä. Toimit omatoimisesti ja itsenäisesti asiakaskohteissa ja sinulla on myös hyvät tiimityöskentelytaidot. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.
Tarjoamme Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia, sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Toni Vähäjylkkä puh. 050 390 0461, toni.vahajylkka@caverion.com tai Tommi Lepistö puh.050 390 6476, tommi.lepisto@caverion.com.
Hakeminen Hae tehtävään 30.9.2017 mennessä jättämällä hakemuksesi tuntipalkkatoiveineen kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa