Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

LV-Huoltopäällikkö

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Länsi-Itä -Suomi
Paikkakunta Turku
Tehtävän kuvaus Haemme toimipisteeseemme Turkuun myyntihenkistä LV-huoltopäällikköä.

Tehtävässä toimit osana ammattitaitoista tiimiä, joka hoitaa niin valtakunnallisia asiakkuuksia kuin paikallisia asiakasyrityksiä. LV-huoltopäällikkö vastaa tarjouslaskennasta, myynnistä ja pienprojektitöiden tuloksellisesta johtamisesta. Sovellat osaamistasi pienimuotoisissa LV-projekteissa työnjohtajana ja osaat esittää asiakkaalle vaihtoehtoisia toteutusratkaisuja. Toimit lisäksi osaavan asentajatiimin esimiehenä ja organisoit huoltojärjestelyjä sekä suunnittelet toimintaa.

Olet putkialan ammattilainen ja sinulla on KVV -pätevyydet. Sinulla on aikaisempaa työkokemusta LV -alalta ja tehtävään soveltuva teknillinen koulutus. Olet toiminut esimiesasemassa usealle työntekijälle, osaat innostaa muita ja saat tiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. Eduksi luemme SAP järjestelmän tuntemuksen.

Hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaslähtöinen asenne ovat tämän tehtävän suorittamisessa avainasemassa. Työskentelytapasi on itsenäinen ja tavoitteellinen, ja sinulta löytyy myös tehtävässä vaadittavaa esimies jämäkkyyttä. Ongelmanratkaisu- ja organisointikykysi on hyvällä tasolla, etkä stressaannu helposti aikataulujen ja budjettien parissa.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.
Tarjoamme Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.
Lisätiedot Hae tehtävää 26.10.2017 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.
Hakeminen Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Sami Pasi puh. 050 390 1741. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR- asiantuntija Tiina Sandell puh. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

#LI-TN1

Palaa