Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Huoltopäällikkö

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Etelä-Suomi
Paikkakunta Pääkaupunkiseutu
Tehtävän kuvaus Haemme pääkaupunkiseudulle asiakaskohteeseemme asiakaspalveluhenkistä huoltopäällikköä kunnossapidon ylläpitotiimin vahvistukseksi.

Tehtävässä toimit teollisuuskohteessa kiinteistöjen kunnossapidon ylläpitotiimissä. Toimenkuvaasi kuuluu työnjohto, myynti sekä toimiminen teknisenä asiantuntijana. Toimit myös esimiehenä kohteen asennustiimillesi yhdessä kollegan kanssa.

Sinulla on tehtävään soveltuva teknisen alan koulutus (LVI, rakennus tai sähkö) ja käytännön kokemusta kiinteistöjen kunnossapidosta. Päivittäiset työtehtäväsi koostuvat LVI-, remontti- ja sähkötöiden viankorjaus ja muutostöiden koordinoinnista ja asentajien ohjaamisesta. Tuet asentajia ongelmatilanteissa ja osaat ottaa kantaa ratkaisuehdotuksiin sekä tuot esille omia näkemyksiä.

Tehtävän menestykselliseen hoitamiseen auttaa aiempi kokemus asiakasrajapinnassa toimimisesta, asiakassuhteiden itsenäisestä hoitamisesta ja oman toiminnan suunnittelusta. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaslähtöinen asenne, sekä kykyä luoda puitteet hyvälle yhteistyölle. Osaat innostaa muita ja saat tiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. Työskentelytapasi on itsenäinen ja tavoitteellinen, ja sinulta löytyy myös tehtävässä vaadittavaa ongelmanratkaisu- ja organisointikykyä.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia, sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Leismala, puh. 040 - 820 1314. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR- asiantuntija Tiina Sandell, puh. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.
Hakeminen Hae tehtävää 29.10.2017 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

#LI-TN1

Palaa