Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Energia-asiantuntija

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Ylläpitokeskus
Paikkakunta Jyväskylä
Tehtävän kuvaus Vahvistamme asiantuntijapalvelut -tiimiämme hakemalla Jyväskylän toimipisteeseemme energia/talotekniikan asiantuntijaa.

Tehtävässä luot asiakkaillemme teknisiä ratkaisuja, joilla parannetaan kiinteistöjen ja teollisuuden energiatehokkuutta. Kartoitat tekniikan säätö- ja investointipotentiaalin, ja tuet asiakkaita investointien käynnistämisessä ja seurannassa. Tehtävään kuuluu lisäksi asiakkaiden energiankulutusten seuranta ja raportointi, sekä ongelmanratkaisu energiankulutuksissa tapahtuneiden poikkeamien osalta. Tehtäväsi on asiantuntijatyötä, jossa sinulla tulee olemaan vastuu itsenäisesti hoidettavista katselmointitehtävistä.
Odotamme Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen korkeakoulututkinto sekä LVISA- tekniikan ja energiakäyttöön ja -säätöön liittyvän dynamiikan ymmärrystä. Ymmärrät, mitkä järjestelmät vaikuttavat energiankulutukseen, ja miten niiden energiatehokkuutta voidaan kehittää. Lisäksi eduksesi katsotaan kokemus energiakatselmuksista, energiatodistusten laadinnasta, rakennusautomaation käytöstä ja asiakastyöstä.

Avainasioita työssäsi ovat asiakaspalvelu, hyvät yhteistyötaidot sekä itsenäinen ja systemaattinen työtapa. Kannat vastuusi ja sinulla on valmiutta joustaa painetilanteissa ja nopeatempoisissa toimeksiannoissa. Tehtävässä tarvitset ajokortin ja mielellään oman auton käyttöösi.
Tarjoamme Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Antero Vauhkonen puh. 050 539 3479 tai sähköpostitse antero.vauhkonen@caverion.com.
Hakeminen Hae tehtävää 22.8.2017 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

#LI-TN1

Palaa